Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

Médiaeszközök vagy set-top-boksz készülékek

Digitális beltéri egység vagy ismertebb nevén médiaboksz vagy set-top boksz egy olyan eszköz, amit a nem DVB-C képes televízió mellé érdemes kihelyezni. Ez egy plusz egység, amit a televízióval kell összekötni, és minimális áram szükséglete is van.

vevoegyseg-banner

A kártya nélküli változata (Free Boksz) a Mini, Alap és Extra csatornákban digitálisan elosztott csatornák vételére alkalmas, a kártyás változatába kártya is helyezhető, amely a kódolt digitális - azaz a tematikus digitális kiscsomagokban lévő - csatornák vételéhez szükséges. A kártyás változat csak digitális kiscsomag előfizetése esetén kerül kihelyezésre és minden esetben vissza kell szolgáltatni az előfizetés megszűnését követően.

Az egyetlen feltétel ahhoz, hogy a bokszot csatlakoztatni tudd a televízióhoz az, hogy a készülék rendelkezzen SCART vagy RCA csatlakozóval (AV bemenet). A TARR Kft. az értéknövelt digitális szolgáltatás megrendelése esetén az első vevőegységet díjmentesen biztosítja, a továbbiakat bruttó 900 Ft/hó áron lehet bérelni. Beüzemeléskor kollégáink díjmentesen beállítják az első készüléket, viszont a kiegészítő hozzátartozókat, mint a SCART csatlakozó a TV és a vevőegység között, az Előfizetőnek kell megvásárolnia. Erre kedvezményes áron lehetőséged van a TARR Kft. ügyfélszolgálatain is.

Újrahangolással kapcsolatos tudnivalók

Amennyiben a televízió készüléked újrahangolása szükséges, javasoljuk hogy az alábbi technikai paramétereket állítsd be. Azon készülékeknél, ahol ezen paraméterek beállításra kerültek/kerülnek, várhatóan a közeljövőben nem kell a beállításokon módosítani, elég egy újrakeresést/hangolást indítani.

TechniStar K2 ISIO és Intek C63 típusú set-top-bokszaink készenléti (stand by) üzemállapotban frissítik a csatornalistájukat.

Automata hangolás folyamata:

Menü / Hangolás / Automatikus / Antenna / Kábel / Analóg vagy Digitális / Digitális / keresés típusa: teljes.

Kézi beállítási paraméterek:

Amennyiben a hálózati opciót választod, akkor a lenti beállítási paraméterekkel tudod megtalálni a csatornákat.

  • Kezdő frekvencia: 370 MHz (370000 kHz)
  • Végfrekvencia: 850 MHz (850000 kHz)
  • Jelátviteli sebesség: 6875 kS/s
  • Moduláció: 256 QAM
  • Hálózati azonosító: 102

Set-top-boksz készülékek újrahangolási útmutatói

box-motorola-450x305

Motorola HMC3021

útmutató
technistar-k2-isio-450x305

TechniStar K2 ISIO

útmutató
technistar-k1-csp-450x305

TechniStar K1 CSP

útmutató
technisat-ce-box-450x305

Technisat CE

útmutató
technibox-k1

TechniBox K1

útmutató
kaon-450x305

Kaon HD S660

útmutató

Letölthető és nyomtatható használati útmutatók gyári beállításhoz:

Gyerekzár funkció beállítása

Újrahangolás után az eddig beállított gyerekzár funkciók törlődnek. Ha továbbra is igénybe szeretnéd venni, az alábbi beállításokat kell elvégezned.

A TARR Kft. kínálatában elérhető set-top-bokszok rövidített beállítási útmutatói:

Global GCR 300 CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha be van kapcsolva a gyerekzár, akkor a főmenübe is jelszóval (0000) tudsz belépni.) majd válaszd ki a gyerekzár menüpontot. Ha be van kapcsolva a gyerekzár, akkor a gyerekzár menüpontban semmit nem kell tennünk. Ha nincs bekapcsolva, akkor kapcsold be, majd lépj vissza a főmenübe. Ez után a nyilak segítségével állj a csatornaszerkesztés menüpontra és az OK gomb megnyomása után a nyilak segítségével válaszd ki a gyerekzár funkciót . A nyilak segítségével állj a lezárni kívánt csatornára és nyomd meg ismét az OK gombot. Mostantól a csatorna gyerekzár alatt van, amit egy kis szimbólum (lakat) is jelez a csatorna név mellett. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

INTEK C30CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha már volt korábban zárolt csatorna,akkor a szülői felügyelet menübe is csak jelszóval (1234) enged be), majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd nyomd meg az OK gombot. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (1234) bevitele után láthatod.

INTEK C700: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha már volt korábban zárolt csatorna,akkor a szülői felügyelet menübe is csak jelszóval (0000) enged be) majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd nyomd meg az OK gombot. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Miután kiválasztottad az összes lezárni kívánt csatornát, nyomd meg a piros gombot, ezzel mented a beállításokat. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

INTEK HD C63CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd írd be a jelszót. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (1111) bevitele után láthatod.

KAON HD S220/S660: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe és a nyilak segítségével lépj a rendszerbeállítások menüpontra (itt kérhet jelszót: 0000), majd kapcsold be a szülői tiltás funkciót. A nyilak segítségével lépj vissza a főmenübe és válaszd ki a csatorna szerkesztése menüpontot. A nyilak segítségével a lezárandó csatornákra állva, nyomd meg a SUB-T gombot. Lezár funkció kiválasztása után nyomj egy OK gombot és jelöld ki a zárolni kívánt csatornákat, majd OK gombbal mentsd el. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomj OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

TechniStar K2 ISIO: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, a nyilak segítségével állj a Beállítások menüpontra és azon belül válaszd ki a gyerekzár funkciót. Ha már be volt kapcsolva a gyerekzár funkció, akkor itt is kérhet jelszót (0000). A tartalmak engedélyezése után válaszd ki a csatornát, sárga gomb lenyomásával hitelesítsd. A Beállítások elfogadásához a boxot újra kell indítani, jelszó 0000. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod a sárga gombot, akkor a gyerekzár kikódolásra kerül.

TechniStar K1 CSP: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, a nyilak segítségével állj a Beállítások menüpontra és azon belül válaszd ki a gyerekzár funkciót. Ha már be volt kapcsolva a gyerekzár funkció, akkor itt is kérhet jelszót (0000). A tartalmak engedélyezése után válaszd ki a csatornát, sárga gomb lenyomásával hitelesítsd. A Beállítások elfogadásához a boxot újra kell indítani, jelszó 0000. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod a sárga gombot, akkor a gyerekzár kikódolásra kerül.

Amennyiben további kérdésed merül fel, technikai segítségre van szükséged, kérjük, keress bennünket elérhetőségeinken!