Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

2018. januári átállással, újrahangolással kapcsolatos tudnivalók, csatornakiosztások


Újrahangolás

Újra kell hangolnod készüléked itt fontos információkat találhatsz, melyek segítenek neked.

Amennyiben a TV készüléked újrahangolása szükséges azt javasoljuk, hogy az alább technikai paramétereket állítsd be. Azon készülékeknél, ahol ezen pararméterek beállításra kerültek/kerülnek várhatóan a közeljövőben nem kell a beállításokon módosítani, elég egy újrakeresés/hangolás-t indítani.

TechniStar K2 ISIO, és Intek C63 típusú Set Top Boxaink készenléti (Stand by) üzemállapotban frissítik a csatornalistájukat.

Automata hangolási útmutató

Menü / Hangolás / Automatikus / Antenna / Kábel / Analóg vagy Digitális / Digitális / keresés típusa: teljes. Amennyiben a hálózati opciót választod, akkor a lenti beállítási paraméterekkel tudod megtalálni a csatornákat.

Kézi beállítási pararméterek:

 • Kezdő frekvencia: 370 MHz (370000 kHz)
 • Végfrekvencia: 850 MHz (850000 kHz)
 • Jelátviteli sebesség: 6875 kS/s
 • Moduláció: 256 QAM
 • Hálózati azonosító: 102

Digitális vevőegység újrahangolása

Válaszd ki a set-top-box típusát, és a leírásban megtalálod a részletes újrahangolási útmutatót.

 • Global GCR 300 CX  itt
 • INTEK C30CX  itt
 • INTEK C700  itt
 • INTEK HD C63CX  1. verzió2. verzió (a box 2 féle távírányítóval került kihelyezésre)KAON HD S220  itt
 • KAON HD S660  itt
 • MOTOROLA HMC3021 DIGITÁLIS VEVŐKÉSZÜLÉK  itt
 • TechniStar K2 ISIO  itt
 • TechniStar K1 CSP  itt
 • TechniBox K1  itt
 • Technisat CE cablebox  itt

Az újrahangolás következtében az eddig beállított gyerekzár funkciók törlődnek. A gyerekzár funkciót szükséges újra beállítani, amennyiben továbbra is igénybe szeretnéd venni!

Hogyan állíthatod be a gyerekzár funkciót egy adott csatornánál? A Tarr Kft. kínálatában elérhető set-top-boxok rövidített beállítási útmutatóját itt találod, ami alapján a beállítosokat elvégezheted.

Global GCR 300 CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha be van kapcsolva a gyerekzár, akkor a főmenübe is jelszóval (0000) tudsz belépni.) majd válaszd ki a gyerekzár menüpontot. Ha be van kapcsolva a gyerekzár, akkor a gyerekzár menüpontban semmit nem kell tennünk. Ha nincs bekapcsolva, akkor kapcsold be, majd lépj vissza a főmenübe. Ez után a nyilak segítségével állj a csatornaszerkesztés menüpontra és az OK gomb megnyomása után a nyilak segítségével válaszd ki a gyerekzár funkciót . A nyilak segítségével állj a lezárni kívánt csatornára és nyomd meg ismét az OK gombot. Mostantól a csatorna gyerekzár alatt van, amit egy kis szimbólum (lakat) is jelez a csatorna név mellett. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

INTEK C30CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha már volt korábban zárolt csatorna,akkor a szülői felügyelet menübe is csak jelszóval (1234) enged be), majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd nyomd meg az OK gombot. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (1234) bevitele után láthatod.

INTEK C700: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe (ha már volt korábban zárolt csatorna,akkor a szülői felügyelet menübe is csak jelszóval (0000) enged be) majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd nyomd meg az OK gombot. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Miután kiválasztottad az összes lezárni kívánt csatornát, nyomd meg a piros gombot, ezzel mented a beállításokat. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod.

INTEK HD C63CX: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, majd válaszd ki a csatorna zárolása opciót a függőleges nyíl gombokkal a gyerekzár/szülői felügyelet menüben, majd írd be a jelszót. Válaszd ki a zárolni kívánt csatornát, a függőleges nyíl, a PR +/-, az oldalváltó fel/le kettős nyíl vagy a számjegy gombok segítségével, majd nyomd meg az OK gombot. A kiválasztott csatorna mellett megjelenik a zárolást jelző szimbólum (lakat). Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod az OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (1111) bevitele után láthatod.

KAON HD S220/S660: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe és a nyilak segítségével lépj a rendszerbeállítások menüpontra (itt kérhet jelszót: 0000), majd kapcsold be a szülői tiltás funkciót. A nyilak segítségével lépj vissza a főmenübe és válaszd ki a csatorna szerkesztése menüpontot. A nyilak segítségével a lezárandó csatornákra állva, nyomd meg a SUB-T gombot. Lezár funkció kiválasztása után nyomj egy OK gombot és jelöld ki a zárolni kívánt csatornákat, majd OK gombbal mentsd el. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomj OK gombot, akkor a gyerekzár feloldódik. Ha TV nézés közben egy lezárt csatornára kapcsolsz, annak tartalmát csak a helyes jelszó (0000) bevitele után láthatod. 

TechniStar K2 ISIO: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, a nyilak segítségével állj a Beállítások menüpontra és azon belül válaszd ki a gyerekzár funkciót. Ha már be volt kapcsolva a gyerekzár funkció, akkor itt is kérhet jelszót (0000). A tartalmak engedélyezése után válaszd ki a csatornát, sárga gomb lenyomásával hitelesítsd. A Beállítások elfogadásához a boxot újra kell indítani, jelszó 0000. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod a sárga gombot, akkor a gyerekzár kikódolásra kerül.

TechniStar K1 CSP: A menügomb segítségével lépj a Főmenübe, a nyilak segítségével állj a Beállítások menüpontra és azon belül válaszd ki a gyerekzár funkciót. Ha már be volt kapcsolva a gyerekzár funkció, akkor itt is kérhet jelszót (0000). A tartalmak engedélyezése után válaszd ki a csatornát, sárga gomb lenyomásával hitelesítsd. A Beállítások elfogadásához a boxot újra kell indítani, jelszó 0000. Ha a lezárt csatornára állva újból lenyomod a sárga gombot, akkor a gyerekzár kikódolásra kerül.

Amennyiben további kérdésed merül fel, technikai segítségre van szükséged kérjük keress bennünket bármelyik elérhetőségeink egyikén!