{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

NÁLUNK ÉRDEMES E-SZÁMLÁRA VÁLTANI!

201904-eszamla-aloldal

Fizesd elektronikus úton számláidat és amellett, hogy segítesz nekünk óvni környezetünket, még kedvezményt is kapsz!


Miért érdemes e-számlára váltanod?

  • KEDVEZMÉNYT ADUNK: Ha elektronikus úton fizeted számláidat, 400 Ft kedvezményt adunk havonta*.
  • GYORSABB: Nincs postai kézbesítés, a számlád kiállítása után azonnal látható ügyfélkapudban illetve e-mailben is továbbítjuk.
  • BIZTONSÁGOSABB: Ügyfélkapudhoz csak Te férhetsz hozzá, illetéktelenek nem láthatják. Az e-számla minden példánya eredeti és hiteles, digitális aláírással és időbélyegzővel van ellátva és megfelel a jogszabályban előírt követelményeknek. Hivatalos ügyintézésnél (pl: hitelbírálat) ugyanúgy használható, mint a papír alapú számla.
  • KÉNYELMESEBB: Pár kattintással megnézheted, ellenőrizheted és fizetheted számláidat otthonról, vagy bármely okos eszközödről akár útközben is a nap 24 órájában. Fiókodba érkező minden új számláról értesítést kapsz, így biztosan nem feledkezel meg róla. E-számláid nem vesznek el vagy rongálódnak meg, elektronikus formában tárolódnak és azokat bármikor néhány másodperc alatt akár évekre visszamenőleg is előkeresheted.
  • ÓVJUK VELE KÖRNYEZETÜNKET: Az elektronikus számlához egyetlen fát sem kell kivágni, energiát és vizet is megtakarítunk. Továbbá hozzájárulunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséhez.

    Légy partnerünk abban, hogy élhető környezetet őrizzünk meg gyermekeink és unokáink számára!

Hogyan válthatsz e-számlás fizetésre?

  • Ahhoz, hogy e-számlára válts, szükséged van ügyfélkapu regisztrációra. Ha még nem regisztráltál ügyfélkapunkon, itt megteheted.
  • Ügyfélkapudon a beállítások menüpont alatt a számlázás típusát módosítsd e-számlás fizetésre.
  • Az e-számlás fizetésre váltást igényelheted személyesen ügyfélszolgálatainkon vagy telefonon a 1223-as hívószámon is.

Csoportos beszedési megbízással kapcsolatos információkról itt olvashatsz.

*A havi bruttó 400 Ft jóváírást abban az esetben biztosítjuk lakossági Ügyfeleinknek, ha a vizsgált hónapban volt esedékes e-számlája, nem készült papír alapú számlája, csak elektronikus úton fizetett a TARR Kft. felé, az adott hónap során az egyenlege nem mutatott tartozást, számláit határidőre teljesítette, továbbá a vizsgált hónapban esedékes számlájának összege legalább bruttó 400 Ft volt. A kedvezményt a feltételek teljesítését követően a következő havi számlán érvényesítjük, amennyiben a számla összege legalább bruttó 400 Ft.
Elektronikus úton történő fizetésnek számít: átutalás, csoportos beszedés, online bankkártyás fizetés, ügyfélszolgálatainkon bankkártyával történő fizetés.