Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

A kosár tartalma

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.fullPriceOfServices | price }}Ft / hó

Átvételkor fizetendő: {{ basket.fullPriceOfProducts | price }}Ft

KÓDOLATLAN CSATORNÁK ÁPRILISBAN IS!

2019. áprilisban minden digitális kábeltévé szolgáltatási területen élő Előfizetőnknek kódolatlan időszak keretében a Sony Max csatorna elérhetővé válik a 20. programhelyen. A Comedy Central Family csatorna pedig a 36. programhelyen.
Kódolatlan időszak keretében minden Alap vagy Extra csomagos Előfizetőnknek elérhetővé válik 2019. április 8. 6:00 - április 15. 5:20 között az HBO 3 HD csatorna a 83. programhelyen, 2019. április 12-23. között a DaVinci csatorna pedig a 117. programhelyen.

Kinek tudjuk biztosítani a csatornákat?

  • Aiknek DVB-C képes televíziójuk van
  • Akik a TARR Kft. valamelyik digitális kiscsomagjára előfizetnek
  • Akik a TARR Kft.-től digitális vevőegységet igényeltek

Az elérhető csatornák köre függ az előfizetési csomagtól. A kábeltévé hálózaton a kódolatlan csatornák elérése területenként változhat, de kizárólag olyan településeken elérhető, ahol a TARR Kft. digitális kábeltelevízió hálózattal rendelkezik.

A promócióban technikai okok miatt a következő települések nem vehetnek részt: Dióskál, Dusnok (koax), Egeraracsa, Kiscsehi, Kustánszeg, Lispeszentadorján, Mekényes, Nagyvejke, Pacsa, Szalatnak.