{{ cartIndex + 1 }}

{{ getLabelForAddress(cart.settlementResponse) }}

Ehhez a címhez rendelődik amit a kosárba tesz

Összesen: ({{ cartIndex + 1 }}. címre):

Kedvezményes havi díj

{{ cart.shoppingCartDTO.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ cart.shoppingCartDTO.fullPrice | price }} Ft

Válts elektronikus díjfizetési módra!


Elektronikus fizetési módok a következőek:

  • csoportos beszedési megbízás
  • banki átutalás
  • online bankkártyás fizetés

Csoportos beszedési megbízás

Felhatalmazást adhatsz a bankod felé, hogy a szolgáltató az egyenlegedről havonta lehívja az előfizetői díjat.
Csoportos beszedési megbízáshoz szükséges adatok:
A TARR Kft. beszedési azonosítója: A10401127
Bankszámlaszám: OTP BANK 11746005-20097842

Csoportos beszedés esetén kérjük, hogy a felhatalmazás banknak történő megadásakor figyelj arra, hogy a csoportos beszedési azonosító nem azonos az ügyfélszámmal! A helyes csoportos beszedési azonosítót minden esetben feltüntetjük a számlán. Papír számla esetén a fizetési mód rovatban „Azon.:” kezdettel, az itt megadott számsor az azonosító. Elektronikus számla esetén a számla jobb felső részén az „ELŐFIZETŐI CSOPORTOS BESZEDÉSI AZONOSÍTÓ” felirat után.

Banki átutalás

Amennyiben banki átutalással egyenlítenéd ki számládat, az éppen aktuálisan utalt számla számát a közlemény rovatban tüntesd fel a következő módon pl.: 2023/xxxxx. Az aktuális számla számát jobb oldalon találod meg a címzés alatti rubrikában. Kérjük, a számlaszámon kívül semmi mást ne írj a közlemény rovatba.

A TARR Kft. bankszámla száma: 11746005-20097842 (OTP Bank).
IBAN: HU50 11746005 20097842 00000000
SWIFT kód: OTPVHUHB (külföldi bankszámlaszámról)

Egy utalással csak egy számla fizethető. Ha többet szeretnél fizetni, számlánként külön átutalást kell indítani.

Online bankkártyás fizetés

A TARR Kft. részére az OTP Bank Nyrt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a bank által üzemeltetett – a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő – oldalon történik, és nem a TARR Ügyfélkapu oldalán: https://ugyfelkapu.tarr.hu A TARR Ügyfélkapu sem a kártyád, sem a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged:

  • Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
  • Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám
  • Érvényesítési kód: a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt légy kedves üresen hagyni.

Az alábbi kártya típusokkal fizethetsz:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a kártyádat kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, természetesen fizethetsz internetes áruházunkban Electron kártyával. Pontos információért kérjük, fordulj a kártyádat kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.
  • Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben a kártyádon szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort légy kedves először beírni, és ezt követően a kártyán szereplő 10 jegyű számot.