Simontornya

Tisztelt Érdeklődő!

Televízió - Internet - Telefon – Mobil / Minőségi tartalom a TARR Kft-től!

Amennyiben Ön új előfizetéssel kapcsolatban érdeklődik, kérjük, hogy a felső címsorban válassza ki, mely szolgáltatás érdekli és a felugró lenyíló ablakban állítsa be Simontornya települést. Ajánlataink így azonnal elérhetőek lesznek az Ön számára.

 

A TARR Kft. 2018. január 1-től nyújt távközlési szolgáltatást az Ön lakóhelyén is. A folyamatos fejlődést szem előtt tartva 2018. első negyedévében műszaki fejlesztéseket hajtunk végre Simontornya, Dég, Igar és Mezőszilas településeken.

 


ÁTÁLLÁS: 2018. 03. 01.

2018. 03. 01-től elérhetővé válik a 320 Mbit/sec sebességű internet szolgáltatás, valamint a fejlesztésnek köszönhetően az árak változatlanul hagyásával a TV kínálatunk is megújul. A jelenleg elérhető tematikus digitális kiscsomag kiosztás kibővül, így Ön már közel 150 csatorna műsora közül választhat.

Február közepétől kollégáink az átállást megelőzően átalakításokat végeznek a hálózaton, így előfordulhat, hogy az átállásig Ön több csatornával találkozik majd a kiosztásban. 2018. 03. 01-jén az átállást követően a TV készülékét újra kell hangolni. Az újrahangolást Ön is elvégezheti a készülék felhasználói útmutatója alapján, vagy az Általános Szerződési Feltételekben jelölt díj ellenében a kollégáink elvégzik ezt. Ha szeretné újrahangolási szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük jelezze ezt ügyfélkapcsolati elérhetőségeink egyikén.

TELEVÍZIÓS KÍNÁLAT MÓDOSULÁSA

A megújult televíziós kínálatunkban törekedtünk arra, hogy a fő csomagok (Mini, Alap, Extra) mellett Előfizetőink szabadon megválaszthassák a digitális kiscsomag előfizetésüket érdeklődési körüknek és igényeiknek megfelelően. Ezen belül megtalálhatóak idegen nyelvű, filmes, gyerek, zenei, tudományos és erotikus tematikájú csomagok egyaránt.

Az új kiosztás szerinti MINI, ALAP és EXTRA csomagok egyaránt tartalmaznak analóg (hagyományos készüléken) és digitális módon elosztott csatornákat (SD vagy HD formátum). Amennyiben a teljes csatornakiosztásunkat szeretné élvezni, a digitális csatornák vételéhez DVB-C képes TV vagy set-top-boksz szükséges. Ha nem rendelkezik ilyen TV készülékkel, a set-top-bokszot nálunk kedvezményes áron megvásárolhatja. Ha előfizet valamely tematikus digitális kiscsomagunk egyikére, az ehhez szükséges eszközöket biztosítjuk Önnek. Keresse ez ügyben elérhetőségeinket!

Tájékoztatjuk, hogy a digitális Simontornya Plusz technikai okok miatt (korábbi Digitális DielNet Alap csomag) a TARR Kft. ÁSZF. 12.5.1. pontjának megfelelően 2018. március 1-jén megszűnik, erről decemberi tájékoztató levelünkben értesülhetett. Ugyanakkor a megszűnő csomagban foglalt, méltán népszerű Filmbox csatornák kiscsomagja a korábbinál jóval kedvezőbb áron, határozott idejű szerződés esetén 790 Ft-ért válnak elérhetővé.

INTERNET SZOLGÁLTATÁS

A fejlesztéseknek köszönhetően elérhető a 320 Mbit/sec sebességű internet szolgáltatásunk is! Ha korábbi szolgáltatásánál magasabb sávszélességű internetet szeretne, keresse fel elérhetőségeinket, 12 hónapos határozott idejű szerződéssel kedvezőbb árat tudunk biztosítani.

 

TELEFON SZOLGÁLTATÁS

Telefon szolgáltatásunk változatlan marad az átállást követően is, TELE-TARR díjcsomagunk már bruttó 890 Ft/hó áron elérhető 12 hónapos határozott idejű szerződéssel. Hálózaton belül korlátlanul, 0 Ft percdíjért hívhatja barátait, ismerőseit és több, mint 60 000 telefonszámot!

MOBILTELEFON SZOLGÁLTATÁS

Legújabb szolgáltatásunkkal már mobiltelefon előfizetést is rendelhet és kártyafüggetlen mobil készülékeket is vásárolhat kedvezményesen. Havidíjas tarifa csomagjainkat a különböző iényeknek megfelelően alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet.


 

KIEMELT AJÁNLATAINK ÖNNEK!

KOMBIBAN KEDVEZŐBB

 Speciális KOMBI AKCIÓK február 15 és március 11 között!

Több szolgáltatásunkat is igénybe veszi? Vagy újabb szolgáltatásunkra is előfizetne? Keresse Kombi csomag kínálatunkat! Több szolgáltatás igénybevétele esetén még nagyobb a kedvezményt adunk!

 

A márciusi átállás megkönnyítésére még több AKCIÓVAL készültünk!

Kombi csomag akció:

Most érdemes sietnie, mert aki 2018. 03. 11-ig vált, vagy előfizet internet szolgáltatást tartalmazó Kombi csomagra, 2×2000 Ft jóváírás mellett sorsoláson vehet részt, ahol 30 db okostelefon talál gazdára!

Az akció 2018. 01.08-tól visszavonásig érvényes.

Cinemax Pak akció:

Szereti a sok csatornás TV ajánlatokat? Szeretne TV reklámok nélkül filmet nézni? Határozott idejű  internet és Extra televízió tartalmú Kombi csomag előfizetése mellé igény esetén 2018. 12.31 31-ig díjmentesen biztosítjuk a Cinemax Pak digitális kiscsomagot!

Az akció 2018. 01.08-tól visszavonásig érvényes.

  

Platina Mix akció:

Szeretne még több csatornát nézni az Extra csomagon felül?

Váltson a csak Simontornya, Dég, Igar és Mezőszilas településeken érvényes akciónk keretében EXTRA csomagra egy év határozott idővel, és a Platina Mix digitális kiscsomagot 2019.01.31-ig díjmentesen biztosítjuk Önnek!

Akciónk 2018. február 15-től visszavonásig érvényes.

További digitális kiscsomagokat is választhat előfizetésének megfelelően. A https://www.tarr.hu/dtv oldalon Szekszárd települést választva megtekintheti 2018. március 1-jét követő tematikus digitális kiscsomagokat is tartalmazó, megújult csatornakínálatunkat.  

TV vásárlásos akció

TV vásárláson gondolkodik?

A TARR Kft. a digitális technológia elterjedésének támogatására TV vásárlási támogatást ad ügyfeleinek. Például egy Extra csomaggal rendelkező ügyfélnek ez 15.000 Ft jóváírást jelent. Az akció részleteit megtalálja a www.tarr.hu weboldalon, vagy ügyfélszolgálati pontjainkon!

Akciónk 2017. február 15-től visszavonásig érvényes Simontornya településen.

 


 

Bízunk benne, hogy a jövőbeni változások élményekben gazdag, tartalmas kikapcsolódást visznek az Ön otthonába is!

 


 

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

 

TARR ÜGYFÉLKAPU

Online Ügyfélkapun (ugyfelkapu.tarr.hu) keresztül még kényelmesebben intézheti ügyeit, 

Napi 24 órában jezheti a szolgáltatásokkal kapcsolatosan bármely

• észrevételét,

• módosítási szándékát,

• megteheti hibabejelentését.

 

HIBA BEJELENTÉS

1223-as számon hétfőtől vasárnapig, 8:00- és 21:00 óra között elérhető telefonos ügyfélszolgálatunk.

 


 

Csatorna ajánló

Összes csatorna: