Simontornya

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntjük a TARR Kft. honlapján!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a DielNet Kft. 2017 őszén értékesítette teljes távközlési hálózatát a TARR Kft-nek. A TARR Kft. 2018. január 1-től kábeltelevízió, szélessávú internet, helyhez kötött telefon és helyenként mikró internet szolgáltatásokat nyújt az alábbi településeken: Simontornya, Mezőszilas, Igar, Dég, Tolnanémedi, Cece, Pincehely, Sáregres. A fenti dátummal kezdődően a jelzett településeken a DielNet Kft., és az i-TV Digitális Távközlési Zrt. az addigi tevékenységét megszünteti.

Televízió - Internet - Telefon / Minőségi tartalom a TARR Kft-től!

A TARR Kft. 100%-ban magyar, családi tulajdonú távközlési szolgáltató.

„A magán és üzleti előfizetői igények minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében analóg és digitális tévé szolgáltatást is nyújtunk több mint 140 televízió csatornával - köztük 30 HD csatornával -, továbbá elérhető szélessávú internet, vezetékes telefonszolgáltatás, valamint a 2017 első félévében bevezetett mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatás is.”

További fejlesztések és kedvezmények jönnek! A TARR Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy Ügyfeleinek megújuló, minőségi szolgáltatásokat nyújtson.

„A megújulás jegyében és a folyamatos fejlődést szem előtt tartva 2018 első negyedévében műszaki fejlesztéseket hajtunk végre. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy tudásunkkal leendő új Ügyfeleinket is magas színvonalú szolgáltatással lássuk el, így fejlesztéseket tervezünk, hogy majd akár 320-500Mbit/sec sebességű szélessávú internetet is tudjunk biztosítani.”

 

Mit jelent az Ön szempontjából a tulajdonosváltás?

A DielNet Kft. és az i-TV Digitális Távközlési Zrt. 2017. december 31-el megszűntetik szolgáltatásaikat a hálózaton, amelyen 2018. január 1-től a TARR Kft. szolgáltat. Az Ön által jelenleg igénybevett szolgáltatásokat havidíjak vonatkozásában a TARR Kft. változatlan feltételekkel fogja biztosítani Önnek a jelenlegi előfizetői szerződései alapján. Erre az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 133. § nyújt lehetőséget azzal, hogy lehetővé teszi a szolgáltató személyében történő változást. Így az Ön jelenlegi szerződésében szereplő szolgáltató helyébe 2018. január 1. nappal a TARR Kft. lép, továbbá a TARR Kft. ÁSzF-jében leírtak lesznek irányadóak. Ez az előfizetői szerződés egyoldalú módosítását jelenti, mely során a szerződés lényegi elemei nem változnak, de Önnek lehetősége van a jogszabályban foglaltaknak megfelelően a szerződést felmondani.

A TARR Kft. általános szerződési feltételeiről (ÁSzF) tájékozódhat a cég honlapján (tarr.hu/aszf), telefonon (1223), valamint személyes ügyfélszolgálatain, melyek elérhetőségei megtalálhatóak a weblapon (tarr.hu/ugyfelszolgalat).

 

Szerződés módosítás, hibabejelentés – EGYSZERŰSÖDIK a rendszer!

2018. január 1-jét követően az Online Ügyfélkapun (ugyfelkapu.tarr.hu) keresztül még kényelmesebben intézheti ügyeit, ráadásul, egyszeri bruttó 300 Ft havidíj jóváírást kaphat a regisztrációért. Ügyfélkapun keresztül jelezheti, amennyiben a szolgáltatásokkal kapcsolatosan bármilyen:

• észrevétele,

• módosítási szándéka,

• esetleg hibabejelentése van.

2018. január 1. után az eddigi gyakorlattól eltérően, kérjük, hívja a TARR Kft. 1223-as telefonos ügyfélszolgálatát, ahol hétfőtől vasárnapig, reggel 8 és este 9 óra között nyomógombos menüválasztás nélkül, élő kapcsolattal várják hívását.

A jelenlegi hibabejelentési rendszer 2017. december 31. után megszűnik.

 

Hasznos információk:

A TARR Kft. jóvoltából már 2017. december 1-től a SpílerTV csatornával bővül a televízió csatornakínálat. A csatorna eléréséhez kérjük, hangolja újra TV készülékét! A Spíler TV elérhető a  Mini csomag 11. programhelyén.

2018. január 7-ről 8-ra virradó hajnalban, 00:00 – 06:00 közötti időszakban műszaki átállást végzünk, melynek következtében televízió, szélessávú internet és telefon szolgáltatást érintő kiesés várható.

 

Televízió kínálatot érintő változások, a havidíjak változtatása nélkül:

Csomag korábbi elnevezése

Csomag új elnevezése

Szociális

Mini

Mini

Alap

Alap

Extra

Digitális DielNet ALAP

Simontornya Plusz

Digitális DielNet Felnőtt

Éden

 

A televízió kínálat számosságát tekintve változatlan marad, de bizonyos programok helyén az átállást követően új csatornák válnak elérhetővé. A megújult kínálatot itt tekintheti meg:

 

2018 januárjában a digitális Simontornya Plusz, valamint az Éden csomag (18+) Előfizetőknél a digitális médiaboksz cseréje válik szükségessé. Az új eszközt terveink szerint az Éden csomagos Előfizetőknek 2018.01.08-án,a Simontornya Plusz csomagra Előfizetőknek 2018.01.09. és 2018.01.31. között helyezzük ki.

 Ezzel kapcsolatosan keresni fogjuk az érintett Ügyfeleket időpont egyeztetés céljából.

A Simontornya Plusz csatornáit megismertetés céljából 2018. január végéig a TARR Kft. DÍJMENTESEN biztosítja minden digitális vételre alkalmas (DVB-C) televízióval vagy digitális eszközzel rendelkező Előfizetői számára, így érdemes keresni azoknak is, akik még nem fizettek elő, de kíváncsiak az abban található tartalmakra.

 

 Internet kínálatot érintő módosulások, havidíj változás nélkül!

Csomag korábbi elnevezése

Csomag új elnevezése

NET 4M

NET 5M

NET 15M

NET 16M

Mikro 4M

MikroNet 5M

Mikro 9M

MikroNet 10M

Mikro 15M

MikroNet 15M

Mikro 25M

MikroNet 30M

 

NET 50M és NET 150M szolgáltatások elnevezése ugyanaz marad. Egyes szélessávú és mikró internet csomagok esetében a garantált le- és feltöltési sebességek változhatnak.

 

A fix IP címek és az e-mail címek nem változnak, azonban elektronikus levelek (e-mailek) küldéséhez beállítás-módosításokra lesz szükség. Kérjük, hogy 2018. január elején a módosításokat hajtsa végre számítógépén. A változtatás az Ön biztonságos levelezését szolgálja!

A dielnet.hu levelezése új szerverekre költözik 2018 január elején. A  beállításokon csak akkor kell változtatni,  ha az átállás után levél küldési vagy levél fogadási problémát tapasztalna.
 

Ebben az esetben, kérjük ellenőrizze levelező programjában az alábbi beállításokat:

Bejövő üzenetek

Kiszolgáló neve: mail.dielnet.hu
Ajánlott protokoll: IMAP
Port: 143 (alapértelmezett)
Felhasználói név: teljes e-mail cím, nev@dielnet.hu formában
Jelszó: változatlanul marad a régi szerveren érvényes jelszó

(Ha POP3 protokoll használatával szeretne levelezni, a port számot 110-re kell állítani.)

Kimenő üzenetek

Kiszolgáló neve: mail.dielnet.hu
Port: 587
Levelet küldeni továbbra is csak a hitelesítő adatok megadása után lehet.
Felhasználói név: teljes e-mail cím, nev@dielnet.hu formában
Jelszó: változatlanul marad a régi szerveren érvényes jelszó

Titkosítási beállítások

Lehetőség van titkosítás nélküli kapcsolaton keresztül is levelezni, de biztonsági okból célszerű titkosított kapcsolatra váltani.
A titkosításhoz a TLS/STARTTLS beállításokat lehet használni.A költözés után előfordulhat, hogy a levelező program jelezni fogja, hogy a "Biztonságos kapcsolat felépítése sikertelen", ebben az esetben el kell fogadni az új tanusítvány használatát. Régebbi levelező programok (Pl.: Outlook Express, Microsoft Outlook 2003) nem mindig kezelik megfelelően a titkosításokat, ezek használatával, probléma esetén titkosítatlan kapcsolatra kell váltani.


Webmail


A levelezés internet böngésző programból is használható (marad).
A szerver címe: https://webmail.dielnet.hu/
Felhasználói név: teljes e-mail cím, nev@dielnet.hu formában
Jelszó: változatlanul marad a régi szerveren érvényes jelszó

 

A vezetékes telefon szolgáltatást a TARR Kft. változatlan feltételekkel veszi át, telefonszámaik megmaradnak. A DielNET telefon elnevezés Tele-Simontornyára módosul.

A TARR Kft. törekszik a teljesen zökkenőmentes műszaki átállásra, de esetenként előfordulhat, hogy a bejövő hívások fogadása 2018. január 8-án átmenetileg akadozni fog.

 

Fizetési feltételek:

A 2018. január 1-jei átvétel következtében 2018. január hónapra vonatkozó Előfizetési díjról a TARR Kft. csekket küld Önnek, amit várhatóan január elején kap kézhez postai úton. Kérjük, hogy amennyiben eddig számláját banki átutalással, csoportos beszedési megbízással teljesítette, várja meg első postai úton kézbesített csekkünket, ami alapján a bank felé a szükséges módosításokat el tudja végezni. Mindenképp új meghatalmazás szükséges a csoportos beszedési megbízás indításához, amennyiben január 1. után is csoportos beszedéssel szeretné intézni díjainak fizetését.

 

Csoportos beszedési megbízás indításához:

TARR Kft. azonosító: A10401127

Jogosult neve: TARR Kft. Szekszárd

Jogosult számlaszáma: 11746005-20097842

Előfizető azonosítója: 0 + a hétjegyű ügyfélszám*

*melyet az első csekk kézhezvételét követően, számláján talál majd meg.

2017. december hónapra vonatkozóan kérjük, hogy befizetését az eddig megszokott módon teljesítse.

 

„A szolgáltatás minőségének és megbízhatóságának biztosítéka az a sok éves tapasztalat, mellyel immáron több mint százezer tévé Előfizetőnknek bizonyítunk nap mint nap. Reméljük, hogy szolgáltatásunk tartalmas szórakozást és kellemes kikapcsolódást fog biztosítani Önnek és kedves családjának!”

 

Felmerülő kérdése, észrevétele vagy érdeklődése esetén továbbra is készséggel állunk rendelkezésére a DielNet Kft. ügyfélszolgálatán (Simontornya, Arany János u. 1/A.), de kérhetnek bővebb tájékoztatást a TARR Kft. alábbi elérhetőségein is:

e-maileninfo@tarr.hu

telefonon: 1223

honlapunkon: www.tarr.hu

 

A DielNet Kft. és az i-TV Zrt. ezúton is szeretné megköszönni az Előfi zetők többéves bizalmát és hűségét. Kérjük, fogadják bizalommal a TARR Kft. szolgáltatásait.

Az adventi időszakban nyugodalmas készülődést, valamit Boldog Karácsonyt és egészségben, sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk Önnek és családjának!

 

Csatorna ajánló

Összes csatorna: