Weboldalt fejlesztünk!

Weboldalunk fejlesztés alatt áll. Az okozott kellemetlenségekért elnézésedet kérjük! Észrevételeidet szívesen vesszük, kérlek ide küldd: info@tarr.hu

Digitálisra váltani nem fáradság, sőt most támogatjuk is!

A TARR Kft. digitális kábeltévé szolgáltatással ellátott területein TARR TV szolgáltatással rendelkező Előfizetőink a digitálisan elosztott csatornák vételezéséhez különböző módokon juthatnak ehhez szükséges eszközökhöz.


Melyik eszköz mire jó?

Analóg csatornák a hagyományos televízió készülékkel is foghatóak, azonban amennyiben a csomagodban foglalt teljes csatornakínálatot szeretnéd látni, ezek eléréséhez DVB-C képes televízió vagy set-top-boksz szükséges.

A DVB-C képes televízió készülék alkalmas arra, hogy a TARR Kft. Mini, Alap és Extra tv csomagjában digitális módon elosztott csatornákat külön eszköz nélkül nézd, ugyanis ezek a csatornák nincsenek kódolva.

DVB-C képes televízió készülék: .Az a készülék, melynek leírásában az szerepel, hogy "DVB-C képes", Nem az a lényeg, hogy lapos televízió vagy sem, még a kora sem biztos, hogy jó iránymutató. Ha nem vagy biztos benne, hogy ilyennel rendelkezel, akkor csak a típus, vagy leírás alapján lehet erről meggyőződni.

CI modul fogadására alkalmas televízió készülék: A CI modul a készülékbe helyezhető kártyafogadó egység, melybe a kódolt digitális csatornák vételére jogosító kártya illeszthető. Ennek akkor van jelentősége, ha digitális tematikus kiscsomagra is elő szeretnél fizetni.

Digitális beltéri egység vagy ismertebb nevén médiaboksz vagy set-top-boksz: Egy olyan eszköz, amit olyan TV készülék mellé érdemes kihelyezni, ami nem DVB-C képes. Ez egy plusz egység, amit a TV közelébe kell tenni, és minimális ugyan, de áram szükséglete is van. A kártya nélküli változata (Free Boksz) a Mini, Alap és Extra csatornákban digitálisan elosztott csatornák vételére alkalmas, a kártyás változatába kártya is helyezhető, mely a kódolt digitális - azaz a tematikus digitális kiscsomagokban lévő - csatornák vételéhez szükséges. A kártyás változat csak digitális kiscsomag előfizetése esetén kerül kihelyezésre és minden esetben vissza kell szolgáltatni az előfizetés megszűnését követően.

Hogy járhatsz a legjobban a televízió vásárlási akciónkkal?

Amennyiben új televízió vásárlásán gondolkozol, vegyél részt televízió vásárlást támogató akciónkban! Attól függően, hogy melyik tévé csomagunkra kötsz hűséget, most havidíj kedvezménnyel segítünk Neked a vásárlásban.

  • Mini Tv csomag esetén egyszeri bruttó 5.000 Ft
  • Alap Tv csomag esetén egyszeri bruttó 10.000 Ft
  • Extra Tv csomag esetén egyszeri bruttó 15.000 Ft jóváírást adunk havi számládból.
tv-vasarlas-tamogatasa

A fenti tájékoztatás nem teljes körű. Akciónk visszavonásig érvényes.