Fontos információ!

Ügyfélszolgálataink a vonatkozó Kormányrendelet értelmében 2021. április 7-től NYITVA TARTANAK.

RÉSZLETEK

Összesen:

Kedvezményes havi díj

{{ basket.shoppingCart.monthlyFee | price }} Ft / hó

Átvételkor fizetendő:

{{ basket.shoppingCart.fullPrice | price }} Ft

Kedves Érdeklődő!

A TARR Építő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. megvásárolta Solt Város Önkormányzatának távközlési hálózatát, és 2020. szeptember 1-jével átveszi a kábeltévé, internet és vezetékes telefon szolgáltatást a hálózaton üzemeltető Vidékháló Kft.-től, illetve i-TV Zrt.-től.

Örömmel értesítünk, hogy hálózatfejlesztést indítunk annak érdekében, hogy még idén ősszel új, magas szintű szolgáltatásokat nyújthassunk Solt teljes területén.

FONTOS TUDNIVALÓK SOLTI ELŐFIZETŐINKNEK

A solti hálózatot eltérő időpontokban, üzemeltetési körzetenként tervezzük átépíteni kiváló minőségű HFC technológiára 2020. október végéig.

Munkálataink ütemezése és az új szolgáltatások mihamarabbi, zökkenőmentes indítása miatt fontos, hogy minél előbb új előfizetői szerződést köss velünk a modernizált hálózaton elérhető új csomagokra.

Az átépítést követően csak abban az esetben tudunk Számodra szolgáltatást nyújtani, ha választasz új csomagjaink közül, illetve azokra új előfizetői szerződést kötsz.

A TARR Kft. által szeptember 1-el átvett szolgáltatások az átépítéssel egyidejűleg megszűnnek. Az átépítés után csak annak tudunk szolgáltatást nyújtani, aki új szerződést köt.

Részletes információ az új csomagokról és szerződéskötési lehetőségekről:

 • Telefonos ügyfélszolgálatunkon: 1223
 • A településen mozgó ügynökeinknél (fényképes igazolvánnyal és megbízólevéllel rendelkeznek)
 • Kihelyezett ügyfélszolgálatunkon a polgármesteri hivatalban (időpontok a Híd TV képújságján, illetve a hivatalnál is kifüggesztve)
 • Bármely személyes ügyfélszolgálatunkon (Legközelebbi: 7020 Dunaföldvár, Rákóczi Ferenc u. 2. ny: hétfő – péntek 8:00 -12:00, 12:45 – 16:00)

A megújuló hálózaton a TARR Kft. szinte csak digitális televízió csatornákat fog elosztani, amelyek vételéhez arra alkalmas – DVB-C képes – televízió vagy új beltéri egység (set-top-boksz) szükséges. Számos megoldást kínálunk, fordulj hozzánk bizalommal, hogy segíthessünk megtalálni a számodra legkedvezőbbet!

Egy-egy átépített üzemeltetési körzet elindításakor műszaki kollégáinknak eszköz telepítést, esetleg bizonyos házhálózati elemek cseréjét szükséges elvégezniük otthonodban, amely adott napon átmeneti szolgáltatás kieséssel jár. Ezen munkákat díjmentesen végezzük.

Egy-egy körzet átépítése és beüzemelése 24 órán belül zajlik le. Értesíteni fogunk arról, hogy otthonodban mikor esedékes az átépítéssel járó munkavégzés.

Kérjük, a veled előre egyeztetett időpontban szíveskedjél az otthonodba való bejutást biztosítani kollégánknak!

Szándékunk, hogy a hálózat fejlesztésével korszerű, megbízható szolgáltatásokat nyújtsunk Neked! A kellemetlenségekért szíves elnézésedet kérjük, együttműködésed ezúton is köszönjük.


KIHELYEZETT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SOLTON

Kihelyezett ügyfélszolgálatunkon személyesen is megkereshetsz bennünket, hogy még egyszerűbb legyen az ügyintézés!
Helyszín: Solt Városháza - 6320 Solt, Béke tér 1.
Nyitva tartás: 09:00-15:00
Az alábbi napokon:

 • 2020. szeptember 01. (kedd)
 • 2020. szeptember 02. (szerda)
 • 2020. szeptember 03. (csütörtök)
 • 2020. szeptember 07-10. (hétfő-csütörtök)
 • 2020. szeptember 11. 12:30-ig (péntek)

SZOLGÁLTATÁSAINK

TV

Több mint 120 digitális és nagyszámú HD csatornát kínálunk a tartalmas tévézés élményéhez. Új csatornák solti előfizetőinknek: Moziverzum, Jocky TV, Film Mánia, AMC, Filmbox csatornák (filmek, sorozatok),·Spíler1, Spíler2 TV (sport)

TARR MobilTV: a legnépszerűbb TV csatornák műsorai mobil készüléken bárhol, bármikor! TV szolgáltatásod mellé ingyen!

Televízió vásárlási támogatás!
2 éves TV előfizetés mellé akár 20 ezer forintos televízió vásárlási támogatást is tudunk nyújtani:
Hitachi 39HE4005 SMART
76.990 Ft helyett 56.990 Ft.
Navon N32HD105
44.990 Ft helyett 24.990 Ft solti előfizetőink részére.


OTTHONI INTERNET

Stabil, megbízható, korszerű internet szolgáltatást nyújtunk előfizetőinknek.

25, 50, 100, 200 és 500 Mbs sebességű csomagok közül válogathatsz. Részletek·

200 vagy 500 Mbs csomag mellé díjmentesen WiFi-s modemet adunk.


Telefon díjcsomagok Mama

VEZETÉKES TELEFON

Tele-TARR díjcsomagunk számos előnyét élvezheted:

 • Kedvező havi- és percdíjak
 • Hálózaton belül 0 Ft-os percdíj
 • Beszélgess szabadon közel 60.000 TARR telefon előfizetővel!
 • Kedvezményes számhordozás – 2020. október 31-ig díjmentesen!

Fenti szolgáltatásaink együttes igénybevétele esetén KOMBI kedvezményeket biztosítunk, így a havidíjad még kedvezőbb lehet! Részletek


ÚJDONSÁGOK

MOBIL minden mennyiségben!

Mobiltelefon szolgáltatás készülékekkel, óriási kedvezményekkel!

Kattints, és nézd meg aktuális mobil készülékeinket.


Mobilinternet önállóan vagy telefonos csomagokban.


TARR MobilTV, hogy bármikor, bárhol tudj tévézni! Nézheted kedvenc csatornádat műsorprogram szerint, vagy választhatsz videotékáink kínálataiból a kötetlen kikapcsolódás élményéért.


TV szolgáltatás csomagokhoz kapcsolódó készülék kedvezmények várnak rád TARR előfizetőként. Televízió kínálatunkból a részletek gombra kattintva csemegézhetsz.

Neked szóló ajánlatainkat kérd személyes vagy telefonos ügyfélszolgálatainkon! Elérhetőségeink


ÜGYINTÉZÉS - SZÁMLAFIZETÉS - HIBABEJELENTÉS

2020. szeptember 1-től az előfizetéseddel, illetve a szolgáltatásoddal kapcsolatban ügyet intézni, hibát jelenteni a TARR Kft.-nél tudsz.
Regisztrálj TARR Ügyfélkapura! ugyfelkapu.tarr.hu

Online ügyfélkapunkon kényelmesen, interneten keresztül intézheted előfizetéseddel kapcsolatos ügyeidet. Új szolgáltatásokat rendelhetsz, módosíthatod a meglévőket, tájékoztatást kérhetsz, illetve bejelentést tehetsz előfizetéseddel kapcsolatosan. Megtekintheted számláidat, sőt, akár ki is fizetheted rendszerünkben.

Válts e-számlára és HAVI 400Ft jóváírást adunk! Gondolj kényelmedre és környezetedre, válaszd a papírmentes számlázást és fizess készpénzkímélő módon! A fizetés biztonságos, zárt rendszerben történik, mindössze néhány kattintás. Ezzel megkímélheted magad a postai vagy banki sorban állástól is. Részletek

A 2020. szeptemberre vonatkozó előfizetői díjról már a TARR Kft. állítja ki számládat, amelyet postán csekk melléklettel küldünk ki. Amennyiben eddig számládat banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással teljesítetted, és a jövőben is így fizetnéd, kérjük, várd meg első postai úton kézbesített számlánkat, ami alapján a bank felé a szükséges módosításokat el tudod végezni.

Bízunk benne, hogy a mögöttünk álló 30 éves tapasztalattal új színt vihetünk majd otthondba a hamarosan megépülő legmodernebb hálózatunkkal. Addig is a tőlünk elvárható legmagasabb szakértelemmel szolgáltatunk az átvett hálózaton. Fogadd bizalommal újdonságainkat, ismerd meg csapatunkat!