Közel fél éve, hogy már Kalocsán is biztosítunk távközlési megoldásokat lakossági és üzleti Előfizetőknek egyaránt. Több ezren szavaztak nekünk bizalmat, amit ezúton is köszönünk!

Ígéretünkhöz híven idén korszerűsítjük a KalocsaKOM-tól átvett távközlési hálózatot. Szélesítjük és fejlesztjük a kábeles és már mobil módon is elérhető szolgáltatásaink palettáját. TV szolgáltatásunkban sok csatornát a kor igényeinek megfelelő digitális elosztásban biztosítunk, de hogy ez valódi élmény lehessen, számos akciót is párosítunk hozzá. TARR MobilTV szolgáltatásunk csatorna kínálata is bővül, még gyorsabb, stabilabb internet csomagokat kínálunk, és nem utolsó sorban, telefon szolgáltatásunkkal percdíj mentesen beszélhetnek egymás között, valamint közel 55 ezer további TARR vezetékes telefon előfizetőnkkel.

 

A változás mindenképp jelentős, az élményekben gazdag kikapcsolódást célozza meg, szem előtt tartva a helyi értékeket, az Előfizetők elvárásait és a megbízhatóságot.

Ez az oldal több olyan információt tartalmaz, mely fontos az Ön számára, kérjük, hogy olvassa el.

Változások szolgáltatásainkban:

Első lépésként 2016. április 1-től a SZÉLESSÁVÚ INTERNET CSOMAGOK ELNEVEZÉSE változott meg. A változás nem érintette azok tartalmát és havidíját sem. Sokak számára ez az első lépés sem jelentett változást, hiszen 2015. november 1. után már az új elnevezésű csomagokra lehetett csak ÚJ előfizetői szerződést kötni.

Internet csomag elnevezése jelenleg

Internet csomag elnevezése 2016. április 1-től

Internet csomagban kínált sávszélesség

Területi kedvezményes havidíj (bruttó) jelenleg és 2016. április 1. után is

ISMERKEDŐ

NET 10M

10 Mbit/s

3 035 Ft

BÖNGÉSZŐ

NET 20M

20 Mbit/s

4 270 Ft

HALADÓ

NET 40M

40 Mbit/s

5 900 Ft

EXTRÉM

NET 60M

60 Mbit/s

7 500 Ft

2016. május 2-től a szélessávú internet csomagok választéka 120Mbit/sec és 200Mbit/sec sebességű csomagokkal bővül, amelyeket lakossági és üzleti Előfizetőink körében is kínáljuk.

  1 év határozott időre kötött
szerződés vállalása esetén
Műszaki tartalom
bruttó havidíj Kínált sebesség le/fel  Mbit/s Garantált sebesség  le/fel   Mbit/s Web tárhely
NET 120M 12 490 Ft 120/10 50/5 500Mb
NET 200M 14 490 Ft 200/12 60/6 500Mb


Második lépésben 2016. május 2-től KÁBELTELEVÍZIÓ csomagokat érintő változásokat tapasztalnak. Nagyon fontos, hogy a csomagok tartalma ugyan átrendeződik, de a csatornák szinte mindegyike megtalálható megújuló csatornakiosztásunkban is. Bizonyos csatornák analóg terjesztés helyett digitálisban lesznek elérhetőek, azonban több már a legkisebb csomagunkban is elérhetővé válik. Fontos tudni, hogy akik nem rendelkeznek május 2. után digitális eszközzel a TARR Kft-től, vagy olyan TV készlékkel, mely DVB-C képes, több csatornát nem fognak látni az átállást követően. A TARR Kft. a digitális eszközt DÍJMENTESEN biztosítja kalocsai Előfizetőinek, kérjük olvassa el lejjebb az ide vonatkozó akciónkat is!

Fontos kiemelni, hogy a változtatás következtében

 • a MINI csomagban 17 helyett 26 – köztük 7 HD csatornát is,
 • az ALAP csomagban 45 helyett 47– ebben 10 csatornát HD minőségben is,
 • míg EXTRA csomagban 70 helyett 82 csatornát - 18at HD felbontásban is biztosítunk.

A Kalocsa TV továbbra is elérhető marad kínálatunkban – digitális elosztásban is!

2016. május 2-től érvényes csatornakiosztásunkat a követklező linkre kattintva tudja megtekinteni: csatornakiosztás

Digitális kiscsomagjaink csatornáival együtt közel 130 csatorna műsorait érhetik el, sőt a csomagokat 1 éves határozott idejű szerződéssel is igénybe tudják venni, ami 1 éves ÁRGARANCIÁT és egy minimális havidíj csökkenést is jelenthet. E mellett meglévő Előfizetőink részére továbbra is élnek a Területi akciós kábeltelevízió havidíjak MINI csomag bruttó 710Ft, ALAP csomag bruttó 3600Ft, EXTRA csomag bruttó 4600Ft.

 

Mi történik a gyakorlatban?

2016. április hónapban műszaki csapatunk megkezdte a hálózat felkészítését a váltásra, így tapasztalni fogják, hogy szerelők tevékenykednek oszlopokon, elosztó berendezések környékén.

Már most is érdemes átnézni a csatornakiosztást érintő változásokat, hogy az átállás után, mikor a csomag szerinti kiosztás szűrők is helyükre kerülnek, olyan csomagban legyenek, amelyben megtalálják kedvenc csatornáikat.

Amennyiben még nem rendelkeznek DVB-C képes TV készülékkel, sem digitális eszközzel a TARR Kft-től, és annak vásárlását / digitális kiscsomag előfizetését sem tervezik a közeljövőben, javasoljuk, hogy éljenek az akcióban (lakossági Előfizetőink számára) díjmentesen biztosított digitális beltéri egységgel, mert általa a MINI, ALAP és EXTRA csomagok tartalma 100%-ban érhető el. Az első digitális egység díjmentes, de mindenképp jelezni kell rá igényüket!

Kérjük, hogy amennyiben szomszédságában idős ember él, segítse azzal, hogy elmondja neki ezt a lehetőséget, ne maradjon le senki a kínált kedvezményről.

Mit kell tennie, a díjmentes beltéri egység igényléshez?

 • Hívja a 1223-as telefonszámot, vagy
 • keresse fel ügyfélszolgálati pontunk valamelyikét, vagy
 • küldjön elektronikus levelet az info@tarr.hu e-mail címre.

 

A csatornakiosztás változás 2016. május 2. reggelre esedékes – ennek következtében 0:00 – 06:00-ig üzemszünet várható. A csomag kiosztás szerinti szűrők azonban még ekkor nem kerülnek fel a hálózatra, így aki rendelkezik digitális eszközzel, 82 televízió csatornát érhet majd el, ezek közül 18-at akár HD minőségben is.

2016. május 2-án tévékészülékének újrahangolása szükséges az új kínálat eléréséhez. 1 televízió készülékének automata sorrendben történő újra hangolását a TARR Kft. díjmentesen vállalja a bejelentéstől számított 30 napon belül.

Hasznos információkat az újrahangolással kapcsolatosan a www.tarr.hu/ujrahangolas oldalon kaphat.

2016. május 4-én 0:00 – és reggel 6:00 között szélessávú internet és telefon szolgáltatást érintő leállás várható Kalocsa teljes területén, mely a stabilabb internet és a nagyobb sávszélességű csomagok igények kiszolgálása érdekében nélkülözhetetlen.

 

AKCIÓK! – Célunk a zökkenőmentes átállás és Ügyfeleink 21. századi kiszolgálása.

2016. március 1-től élő AKCIÓ kizárólag Kalocsa település lakossági Előfizetői számára:

Minden Kábeltelevízió Előfizetőnknek az első digitális beltéri egység díjmentes, amennyiben az adott végponton 2016. március 1. előtt szűnt meg – vagy még egyáltalán nem is volt – digitális kábeltelevízió szolgáltatás. A díjmentes beltéri egység NEM JÁR AUTOMATIKUSAN, KÉRJÜK, JELEZZE EZZEL KAPCSOLATOS IGÉNYÉT. Elképzelhető, hogy TV készüléke DVB-C képes, így megfelelő TV hangolással a MINI, ALAP és EXTRA csomagok digitálisban fogható csatornái azonnal elérhetőek, így szükségtelen egy plusz eszközt csatlakoztatni tévéjéhez! Kérjen segítséget bátran, amennyiben bizonytalan ebben a kérdésben!

2016. május 2-től visszavonásig élő AKCIÓK a TARR Kft. lakossági előfizetői körében Kalocsa településen:

ALAP kábeltelevízió csomagról EXTRA csomagra váltás esetén 2016. november 1-ig havidíj kedvezményt biztosítunk, amennyiben 2016. március 1. előtt szűnt meg, vagy még egyáltalán nem volt EXTRA kábeltelevízió csomag az adott végponton. Fontos, hogy a jelenleg ALAP csomagban lévő előfizetők tüzetesen nézzék át a csomag tartalmának változását, mert a csatornák helye és elosztásának módja ebben a csomagban változik majd a legnagyobb mértékben.

EXTRA csomagos Előfizetőinknek egy különleges akcióval készülünk! Amennyiben legalább 6 hónapja az EXTRA kábeltelevízió csomag Előfizetője és számlafizetése egy esetben sem volt hátralékos az elmúlt 6 hónapban ÉS ÚJ DVBC képes televízió készüléket vásárol, egyszeri bruttó 10 000 Ft-os havidíj jóváírást adunk. Az akció feltétele, hogy a tv készüléket az Előfizető saját nevére vásárolja, és annak számlája nem lehet 30 napnál régebbi. Az akció más digitális akcióval nem vonható össze.

Szolgáltatásainkat 2016. május 2-től már KOMBI csomagban is tudja kérni, ami havidíj kedvezményt is jelenthet az Ön számára. Szolgáltatási területünkön Előfizetőink közel 70%-a a KOMBI csomagot választotta.

Több kalocsai Előfizetőnk szóló internet szolgáltatásra fizet elő, nekik is szeretnénk figyelmükbe ajánlani KOMBI csomagjainkat. Érdemes a TARR Kft.-nél több szolgáltatásra előfizetni, a színvonalas kábeltelevízió kínálat, valamint a szélessávú internet csomagok együttes előfizetése több ezer Ft megtakarítást is jelenthet a családoknak.

Több KOMBI variáció is létezik, a legkedvezőbb havi díjú már havi bruttó 2690Ft-tól érhető el, de lesznek 200Mbit/sec sebességű internetet tartalmazó csomagok és kifejezetten Kalocsára kialakított ajánlatok is!

 

Érdemes áttérni elektronikus fizetésre! Díjazzuk pontosságát!

Azon ügyfeleink részére, akik elektronikus formában és határidőre fizetik ki a számlájukat, havi bruttó 200 Ft jóváírást adunk a számla végösszegéből.

Elektronikus fizetési módok a következőek:

 • csoportos beszedési megbízás,
 • banki átutalás,
 • online bankkártyás fizetés.

 

Bármi kérdése készséggel várjuk jelentkezését az alábbi elérhetőségeken:

 • Kalocsa, Szent István Király utca 35. H - P: 8:00 – 16:00 (ebédidő 12:00 – 13:00)
 • e-mail: info@tarr.hu
 • Telefon: 1223, mely hétvégén is és hét közben este 9-ig elérhető így biztosít még kényelmesebb ügyintézést.

 

 

 

Csatorna ajánló

Összes csatorna: