MOBIL INTERNET CSOMAGOK

2017. nyarán elindíttottuk önálló mobilinternet szolgáltatásunkat. 5 féle adatmennyiség 5 csomagban, határozatlan, vagy határozott idejű szerződéssel vehető igénybe. Szezonálisan, akár akciósan is előfizethetsz bármely csomagra.

Mobil-NET 1 GB

Netezz, szörfölj, chatelj és használd a közösségi oldalakat gondtalanul, de ha már videókat is néznél, válaszd  több adatot tartalmazó csomagunkat!

Tovább
LEGJOBB ÁR 1770 Ft-tól

Mobil-NET 3 GB

Kicsit többre vágysz, szeretnél több órányi zenét hallgatni a böngészésen felül, de még nem annyira fontos számodra az online videónézés, online zenehallgatás, akkor ez megfelelő választás számodra!

Tovább
LEGJOBB ÁR 2660 Ft-tól

Mobil-NET 8 GB

Netezz bátran, chatelj, tölts le és fel képeket, rádiózz, mobiltévézz! Kinyílik a világ előtted mobil eszközödön is.

Tovább
LEGJOBB ÁR 3550 Ft-tól

Mobil-NET 12 GB

Egy családi kiruccanás alkalmával akár a teljes család mobilnetezése elfér ebben a csomagban! Több órányi tévézéshez, nagy adatorgalommal járó letöltésekhez ajánljuk.

Tovább
LEGJOBB ÁR 4440 Ft-tól

Mobil-NET 20 GB

2018. május 15-től 0 Ft-os akciós áron! Ezzel a csomaggal könnyedén lehetsz a társaság középpontjában. Bőven van benne akkora adatmennyiség, amit akár meg is oszthatsz barátaiddal. Több óra videózás, tévézés, online zenehallgatás, képek megosztása, letöltések, már-már a korlátlanság élménye!

Tovább
LEGJOBB ÁR 5775 Ft-tól

Csatorna ajánló

Összes csatorna: