Hírek

Váltson elektronikus díjfizetési módra!

Váltson elektronikus díjfizetési módra!

Havonta akár 200 Ft jóváírást is biztosítunk! Tisztelt Előfizetőnk!

 

Azon ügyfeleink részére, akik elektronikus formában és határidőre fizetik ki a számlájukat, bruttó 200Ft jóváírást adunk a számla végösszegéből.

 

Elektronikus fizetési módok a következőek:

- csoportos beszedési megbízás,

- banki átutalás,

- online bankkártyás fizetés.

 

Bármely fizetési módra váltás bruttó 200 Ft kedvezmény formájában kerül jóváírásra.

A kedvezmény jóváírásának feltételei:

- előfizető adott hónapban nem alkalmazott semmilyen más fizetési formát, csak a fent felsoroltakat.

- a hónap során egyetlen nap sem volt az egyenlege negatív, azaz a TARR Kft. egyetlen nap sem tartott nyilván lejárt összegű tartozást. (Vitás esetben a TARR Kft. elektronikus nyilvántartási adatai a mérvadóak.)

 

Csoportos beszedési megbízás

Amennyiben Ön csoportos beszedéssel szeretne fizetni, úgy netbankon keresztül lehetősége van csoportos beszedésre átállni az alábbi adatok megadásával.

Felhívjuk figyelmét, hogy a csoportos beszedéshez a közlemény rovatba, ügyfélszámát az alábbiak szerint kell megadni bankjánál:

00001234 (ügyfélszám, 8 számjegyre kiegészítve 0-val)

A TARR Kft. csoportos beszedési azonosítója: A10401127

 

Banki átutalás

Amennyiben átutalással szeretné fizetni számláit, kérjük, a tranzakció során tüntesse fel ügyfélszámát, a közlemény rovatban.

A TARR Kft. bankszámlaszáma a következő: 11746005-20097842 (OTP Bank).

 

Online bankkártyás fizetés

A TARR Kft. részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a TARR Ügyfélkapu oldalán: https://ugyfelkapu.tarr.hu

A TARR Ügyfélkapu az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:
• Kártyaszám: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)

• Lejárati dátum: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)

• Érvényesítési kód: (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.


Az alábbi kártya típusokkal fizethet:
• Visa (dombornyomott)

• MasterCard (dombornyomott)

• American Express (dombornyomott)

• Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet internetes áruházunkban Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

• Maestro (nem dombornyomott) Kizárólag az OTP Bank Rt. által kibocsátott, 675761 kezdőszámú kártyák. Amennyiben az Ön kártyáján szereplő kártyaszám csak 10 jegyből áll, a 675761 számsort legyen szíves először beírni, és ezt követően a kártyáján szereplő 10 jegyű számot.2013-11-08 08:00:00

Csatorna ajánló

Összes csatorna: