Hírek

DIGITÁLIS MÉDIABOX FRISSÍTÉS

DIGITÁLIS MÉDIABOX  FRISSÍTÉS

Elkészült a TechniSat TechniStar K2 ISIO médiaboxok vezérlő programjának legfrissebb változata.Tisztelt Ügyfelünk!


Elkészült a TechniSat TechniStar K2 ISIO médiaboxok vezérlő programjának legfrissebb változata, amely már elérhető a hálózatunkon. A szoftvert a box automatikusan telepíti, abban az esetben, ha éjszakára készenléti állapotba van kapcsolva. A folyamat automatikusan, éjszaka 2 órakor indul, és maximum 10 perc alatt lezajlik.

 

Ha a frissítés még nem történt meg, javasoljuk a következő éjszakára a box készenléti módban hagyását. Sikeres frissítés után megjelenik erről egy tájékoztató üzenet a képernyőn, amelyet az OK gomb lenyomásával lehet bezárni.

 

Mit jelent a készenléti állapot?

Készenléti állapot az, amikor a box a távirányítóval van kikapcsolva, ilyenkor a pontos időt mutatja vagy csak egy kis zöld pont látszik a médiabox kijelzőjén.

 

Új kényelmi funkciók


Az új szoftververzió a médiabox stabilitásának javítása mellett tartalmaz egy új, kényelmi funkciót is, amely lehetővé teszi a csatornák gyors újratelepítését, az eszköz egyéb beállításainak megváltoztatása nélkül. Ehhez elegendő a „kék kör” gomb megnyomása a box távirányítóján, majd a „keresés indítása”. Az „automatikus rendezés” OK gombbal történő elfogadása után máris rendelkezésre áll az új csatornalista.

 

Szoftver manuális telepítése

 

Beállítások » Szerviz beállítások » Szoftver frissítés indításával. Az új szoftverkeresés folyamata körülbelül 5 percet vesz igénybe.

 

A képen a médiabox és távirányítója látható.2017-09-13 08:00:00

Csatorna ajánló

Összes csatorna: