Hajós tájékoztatás

Kedves Érdeklődő!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az i-TV Digitális Távközlési Zrt., 3C Távközlési Kft. valamint a Hajósszolg Kft. 2017 második félévében értékesítette teljes távközlési hálózatát a TARR Kft-nek. A TARR Kft. 2018. április 1-től kábeltelevízió, szélessávú internet, helyhez kötött telefon szolgáltatásokat nyújt az Hajós településen. A fenti dátummal kezdődően a jelzett településeken az i-TV Digitális Távközlési Zrt., a 3C Távközlési Kft. és a Hajósszolg Kft. az addigi tevékenységét megszünteti.

 

Televízió - Internet - Telefon / Minőségi tartalom a TARR Kft-től!

A TARR Kft. 100%-ban magyar, családi tulajdonú távközlési szolgáltató.

„A magán és üzleti előfizetői igények minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében analóg és digitális tévé szolgáltatást is nyújtunk több mint 140 televízió csatornával - köztük 30 HD csatornával -, továbbá elérhető szélessávú internet, vezetékes telefonszolgáltatás, valamint a 2017 első félévében bevezetett mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatás is.”

További fejlesztések és kedvezmények jönnek! A TARR Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy Ügyfeleinek megújuló, minőségi szolgáltatásokat nyújtson.

„A megújulás jegyében és a folyamatos fejlődést szem előtt tartva várhatóan már 2018-ban műszaki fejlesztéseket hajtunk végre. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy tudásunkkal leendő új Ügyfeleinket is magas színvonalú szolgáltatással lássuk el. Fejlesztéseket tervezünk, hogy akár 320-500Mbit/sec sebességű szélessávú internetet is tudjunk biztosítani.”

 

Mit jelent az Ön szempontjából a tulajdonosváltás?

Az i-TV Digitális Távközlési Zrt., a 3C Távközlési Kft. és a Hajósszolg Kft. 2018. március 31-vel megszüntetik szolgáltatásaikat a hálózaton, amelyen 2018. április 1-től a TARR Kft. szolgáltat. Az Ön által jelenleg igénybevett szolgáltatásokat havidíjak vonatkozásában a TARR Kft. változatlan feltételekkel fogja biztosítani Önnek a jelenlegi előfizetői szerződései alapján. Erre az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 133. § nyújt lehetőséget azzal, hogy lehetővé teszi a szolgáltató személyében történő változást. Így az Ön jelenlegi szerződésében szereplő szolgáltató helyébe 2018. április 1-jével a TARR Kft. lép, továbbá a TARR Kft. ÁSzF-jében leírtak lesznek irányadóak. Ez az előfizetői szerződés egyoldalú módosítását jelenti, mely során a szerződés lényegi elemei nem változnak, de Önnek lehetősége van a jogszabályban foglaltaknak megfelelően a szerződést felmondani.

A TARR Kft. általános szerződési feltételeiről (ÁSzF) tájékozódhat a cég honlapján (tarr.hu/aszf), telefonon (1223), valamint személyes ügyfélszolgálatain, melyek elérhetőségei megtalálhatóak a weblapon (tarr.hu/ugyfelszolgalat).

 

Szerződés módosítás, hibabejelentés – EGYSZERŰSÖDIK a rendszer!

2018. április 1-jét követően az Online Ügyfélkapun (ugyfelkapu.tarr.hu) keresztül még kényelmesebben intézheti ügyeit, ráadásul, egyszeri bruttó 300 Ft havidíj jóváírást kaphat a regisztrációért. Ügyfélkapun keresztül jelezheti, amennyiben a szolgáltatásokkal kapcsolatosan bármilyen:

  • észrevétele,
  • módosítási szándéka,
  • esetleg hibabejelentése van,
  • továbbá bankkártyával, online rendezheti számláját.

 

2018. április 1. után az eddigi gyakorlattól eltérően, kérjük, hívja a TARR Kft. 1223-as telefonos ügyfélszolgálatát, ahol hétfőtől vasárnapig, reggel 8 és este 9 óra között nyomógombos menüválasztás nélkül, élő kapcsolattal várják hívását.

A jelenlegi hibabejelentési és ügyfélszolgálati rendszer 2018. március 31. után megszűnik.

 

Hasznos információk:

Vezetékes telefon és internet szolgáltatás

2018. április 1-jére virradó hajnalban, 00:00 – 06:00 közötti időszakban műszaki átállást végzünk, ezért szélessávú internet és telefon szolgáltatást érintő kiesés várható.

A vezetékes telefon szolgáltatást a TARR Kft. változatlan feltételekkel veszi át, telefonszámaik megmaradnak. A TARR Kft. törekszik a teljesen zökkenőmentes műszaki átállásra, de előfordulhat, hogy a bejövő hívások fogadása 2018. április 1. és 3. között akadozni fog.

 

Televízió szolgáltatás

2018. április 5-re virradó hajnalban 00:00-06:00 között televízió átállást végzünk. A televízió kínálat számosságát tekintve változatlan marad, de bizonyos programok helyén az átállást követően új csatornák válnak elérhetővé. A fenti időszakon kívül szolgáltatás kiesés nem várható.

Részletes csatornakiosztás.

 

E-mail címek,  fix IP címek

Az e-mail címek nem változnak, azonban elektronikus levelek (e-mailek) küldéséhez beállítás-módosításokra lesz szükség. A beállítás módosítással kapcsolatos információkat március 19-től megtalálja a http://www.tarr.hu/hajos oldalon. Kérjük, hogy 2018. április elején a módosításokat hajtsa végre számítógépén. A változtatás az Ön biztonságos levelezését szolgálja! Ha Önnek fix IP címe van, az változni fog, az új fix IP címmel kapcsolatban hamarosan megkeressük Önt.

 

Levelezéssel kapcsolatos beállítások

A hajosnet.huhajosszolg.hu levelezése új szerverekre költözik 2018 április elején. A beállításokon csak akkor kell változtatni, ha az átállás után levél küldési vagy levél fogadási problémát tapasztalna.

Ebben az esetben, kérjük ellenőrizze levelező programjában az alábbi beállításokat:

Bejövő üzenetek

Kiszolgáló neve: mail.hajosnet.hu
Ajánlott protokoll: IMAP
Port: 143 (alapértelmezett)
Felhasználói név: teljes e-mail cím, nev@hajosnet.hu
Jelszó: változatlanul marad a régi szerveren érvényes jelszó

(Ha POP3 protokoll használatával szeretne levelezni, a port számot 110-re kell állítani.)

Kimenő üzenetek

Kiszolgáló neve: mail.hajosnet.hu 
Port: 587 
Levelet küldeni továbbra is csak a hitelesítő adatok megadása után lehet.
Felhasználói név: teljes e-mail cím, nev@hajosnet.hu formában
Jelszó: változatlanul marad a régi szerveren érvényes jelszó

Titkosítási beállítások

Lehetőség van titkosítás nélküli kapcsolaton keresztül is levelezni, de biztonsági okból célszerű titkosított kapcsolatra váltani.

A titkosításhoz a TLS/STARTTLS beállításokat lehet használni.A költözés után előfordulhat, hogy a levelező program jelezni fogja, hogy a "Biztonságos kapcsolat felépítése sikertelen", ebben az esetben el kell fogadni az új tanusítvány használatát.

Régebbi levelező programok (Pl.: Outlook Express, Microsoft Outlook 2003) nem mindig kezelik megfelelően a titkosításokat, ezek használatával, probléma esetén titkosítatlan kapcsolatra kell váltani.


Webmail


A levelezés internet böngésző programból is használható (marad).
A szerver címe: https://wmail.tolna.net/
Felhasználói név: teljes e-mail cím, nev@hajosnet.hu formában
Jelszó: változatlanul marad a régi szerveren érvényes jelszó

 

Fizetési feltételek

A 2018. április 1-jei átvétel következtében 2018. április hónapra vonatkozó Előfizetési díjról a TARR Kft. csekket küld Önnek, amit várhatóan április elején postai úton kap kézhez. Kérjük, hogy amennyiben eddig számláját banki átutalással, csoportos beszedési megbízással teljesítette, várja meg első postai úton kézbesített csekkünket, ami alapján a bank felé a szükséges módosításokat el tudja végezni. Mindenképp új meghatalmazás szükséges a csoportos beszedési megbízás indításához, amennyiben április 1. után is ilyen módon szeretné intézni díjainak fizetését.

 

Csoportos beszedési megbízás indításához:

TARR Kft. azonosító: A10401127

Jogosult neve: TARR Kft. Szekszárd

Jogosult számlaszáma: 11746005-20097842

Előfizető azonosítója: 0+ a hétjegyű ügyfélszám*

*melyet az első csekk kézhezvételét követően, számláján talál majd meg.

 

2018. március hónapra vonatkozóan kérjük, hogy befizetését az eddig megszokott módon teljesítse.

 

„A szolgáltatás minőségének és megbízhatóságának garanciája az a sok éves tapasztalat, mellyel immáron több mint százezer tévé Előfizetőnknek bizonyítunk nap mint nap. Reméljük, hogy szolgáltatásunk tartalmas szórakozást és kellemes kikapcsolódást fog biztosítani Önnek és kedves családjának!”

 

Felmerülő kérdése, észrevétele vagy érdeklődése esetén készséggel állunk rendelkezésére a TARR Kft. elérhetőségein:

 

e-maileninfo@tarr.hu                telefonon: 1223            honlapunkon: www.tarr.hu


A Hajósszolg Kft. és az i-TV Zrt. és a 3C Távközlési Kft. ezúton is szeretné megköszönni az Előfizetők többéves bizalmát és hűségét. Kérjük, fogadják bizalommal a TARR Kft. szolgáltatásait.


Csatorna ajánló

Összes csatorna: