DIGITÁLIS ESZKÖZÖK IGÉNYLÉSÉNEK FELTÉTELEI:

Érvényes 2017. október 1-től a TARR Kft. lakossági előfizetői körében.

 

TV VÁSÁRLÁS TÁMOGATÓ AKCIÓ

CI MODUL VÁSÁRLÁSI AKCIÓ

SET-TOP-BOKSZ AKCIÓK

 

 

A TV vásárlást támogató akció:

MINI tévé csomag esetén egyszeri bruttó 5 000Ft
ALAP tévé csomag esetén egyszeri bruttó 10 000Ft
EXTRA tévé csomag esetén egyszeri bruttó 15 000Ft jóváírást adunk havi számlájából.
 
Igénybevétel feltétele:
  • Amennyiben előfizető legalább 6 hónapja előfizetője a MINI, ALAP vagy EXTRA csomagnak. és az elmúlt 6 hónapban számláját időben fizette, a TV vásárlási számla saját nevére (számla előfizető) szól, és a számla nem régebbi 30 napnál.
  • DVB-C képes és CI modul fogadására alkalmas TV-t vásárol.
  • 1 előfizető egyszer veheti igénybe a jóváírást.
  • A kedvezmény összeg meghatározásánál azt vizsgáljuk, hogy az igény benyújtását megelőző 3 hónapban, melyik díjcsomagban töltötte el a legtöbb időt.
  • Az ajánlat kizárólag lakossági előfizetőkre vonatkozik.
  • Amennyiben 6 hónapon belül felmondja, vagy szünetelteti a szolgáltatást, a kedvezmény összegét vissza kell fizetni a szolgáltatónak.
  • Az ajánlat a 2017.04.01. után benyújtott számla esetén érvényes, és legkorábban márciusban vásárolt TV-re vonatkozik.
 

CI modul vásárlási akció:

1./ 9.990 Ft-os áron digitális kiscsomag előfizetéssel nem rendelkező előfizetők feltétel nélkül és korlátlan számban vásárolhatnak modult. Ebben az esetben STBC kártyát nem adunk a modulhoz.


2./ 1 Ft-os áron digitális kiscsomag előfizetéssel rendelkező előfizetők vásárolhatnak modult, az alábbi feltételek megléte esetén:

  • Minden egyes visszahozott vagy műszerészek által átvett kártya fogadásra alkalmas boksz után az előfizetőt megilleti az a jog, hogy 1 Ft-ért vásároljon CI modult.
  • Amennyiben új digitális kis csomagot köt az előfizető, akkor jogosult az 1 Ft-os áron való vásárlásra.


A CI modul vásárlás és a digitális kiscsomag előfizetésének indulása (életbe lépése) között 30 nap telhet el, azaz ha ezen az intervallumon belül van, akkor 1 Ft a modul, ha nem, akkor erre nem jogosult. Egy digitális kiscsomaghoz 1 db 1 Ft-os modult biztosítunk. 30 napon belül 1 db 1 Ft-os modul adható.

3./ 2500 Ft-os áron vásárolhat az előfizető maximum 5 db modult abban az esetben, ha rendelkezik digitális kiscsomag előfizetéssel, de a 2./ pont feltételei nem teljesülnek.

4./ 1 Ft-os áron veheti igénybe a modult, amennyiben az előfizető FTTH-s területen fizet elő EXTRA KTV szolgáltatásra. Az igénybevétel feltétele, hogy a vásárlás pillanatában EXTRA csomagja legyen, vagy arra váltson. Ha ez teljesül, maximum 6 db modult vásárolhat 1 Ft-ért. 

 

SET-TOP-BOKSZ akciók:

 

A kártya fogadásra alkalmas boksz biztosításának feltételei és havi bérleti díja:

Ha a kártya fogadásra alkalmas boksz kint van az előfizetőnél, de ez nem indokolt, mert koaxos területen nincs kódolt digitális kiscsomag előfizetése, vagy FTTH területen EXTRA csomagnál kisebb csomagja van és nincs kódolt digitális kiscsomag előfizetése. Ez esetben vagy visszahozza az előfizető a bokszot, vagy a boksz havi bérleti díja bruttó 3.000 Ft/ db. (Ez alól kivételt képezhetnek bizonyos települések átmeneti jelleggel. Jelenleg ilyen kivételt képező település: Kalocsa, Seregélyes, és Kiskőrös.

Ha a boksz kint van az előfizetőnél és az indokolt, azaz van kódolt digitális kiscsomag előfizetése vagy FTTH-s területen Extra csomagos, akkor a boksz bérleti díj alap esetben havi bruttó 690 Ft.

Továbbá:

Ha az előfizetőnél jogosítást végző kártya (STBC) van kint, amely egy adott előfizetéshez van rendelve, akkor azért alapesetben havi bruttó 210 Ft kártya felügyeleti díjat számítunk fel.

Általános szabályok:

Magánelőfizető esetében egy kódolt digitális kis csomag előfizetéséhez, valamint FTTH-s területen egy EXTRA csomag előfizetéshez maximum 3 dekódolásra alkalmas eszközt engedünk csatlakoztatni.

Ha az előfizető további dekódolásra alkalmas végberendezést szeretne üzemeltetni, újabb előfizetést kell kötnie.

Egy előfizetéshez tartozó maximum 3 dekódolásra alkalmas eszköz közül, 1 db dekóder bérleti díjat és 1 db kártyafelügyeleti díjat díjmentesen adunk.

 

Kártya fogadására nem alkalmas boksz biztosításának feltételei és esetleges havidíjai:

A kártya fogadásra nem alkalmas bokszok támogatás nélküli eladási ára új boksz esetében bruttó 9000 Ft.

Amennyiben az előfizető 60 év feletti, akkor 1 db DVBC (dekódolásra nem alkalmas) új bokszot vehet bruttó 2000 Ft-os áron. Ezt a lehetőséget 3 évente egyszer gyakorolhatja, azaz 3 évente vehet kedvezményes áron bokszot a 60 év feletti előfizető.

Bármely előfizetőnk, akinek az elmúlt 6 hónapban megszakítás nélkül (azaz az elmúlt 6 hónapban sem csomagváltása, sem szüneteltetése, sem korátozása) EXTRA csomagja volt, bruttó 4500 Ft-os áron vehet új bokszot.

Bármely előfizetőnk, akinek az elmúlt 6 hónapban megszakítás nélkül (azaz az elmúlt 6 hónapban sem csomagváltása, sem szüneteltetése, sem korlátozása) ALAP csomagja volt, bruttó 7500 Ft-os áron vehet új bokszot.

Ha az előfizetőnek nincs 6 hónapos KTV előfizetése, akkor csak a bruttó 9000 Ft-os áron jogosult vásárolni, ha az elmúlt 6 hónapban volt csomagváltása, akkor az elmúlt 6 hónap legkisebb főcsomagja alapján jogosult a támogatásra.

Ha az értékesített boksz nem új (hanem használt bokszot adunk el), akkor azt 1 Ft-os áron vásárolhatja meg az előfizető maximum 6 db erejéig.

Azon előfizetők esetében, akiknél jelenleg DVBC (free ) boksz van, a boksz bérletéért felszámított díjat 2017.10.01-től eltöröljük, azaz a boksz ettől kezdve díjmentesen az előfizető rendelkezésére áll, és sajátjaként kezelheti. Ezzel egy időben a bokszokra a 12 hónapos szavatosság szabályai érvényesek - azaz olyan meghibásodás történik, ami az átruházás előttmég nem jelentkezett az eszközön, a TARR Kft. segítséget nyújt az eszköz garanciális ügyintézésében.

 
Aki nem kíván élni azzal, hogy megvásárolja a bokszot (akár a már rég kihelyezetteket, akár a jövőben amikor újat kér), annak lehetőséget biztosítunk arra, hogy bérelje:

A bérleti díj bruttó havi 960 Ft/boksz.

Egy előfizető maximum 6 db dekódolásra alkalmas bokszot bérelhet.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, részletek a TARR Kft. ÁSZF Akciós mellékletében.
 

Csatorna ajánló

Összes csatorna: