AKCIÓ

Vásároljon most ÚJ TV-t!

Vásároljon most ÚJ TV-t!

Vásároljon ÚJ TV készüléket és mi havidíj jóváírást adunk hozzá!Az akció 2017.04.01-től visszavonásig érvényes!

A TARR Kft. digitális kábeltelevízió szolgáltatással ellátott területein TARR TV szolgáltatással rendelkező Előfizetőink a digitálisan elosztott csatornák vételezéséhez különböző módokon juthatnak ehhez szükséges eszközökhöz.
 
 
Melyik eszköz mire jó? 
 
DVB-C képes TV készülék: Nem az a lényeg, hogy lapos TV vagy sem, még a TV kora sem biztos, hogy jó iránymutató. DVB-C képes az a TV készülék, melynek leírásában az szerepel, hogy DVB-C képes, így sajnos ha nem biztos benne, hogy ilyennel rendelkezik, akkor csak a típus, vagy leírás alapján lehet erről meggyőződni. A DVB-C képes TV készülék azért jó, mert a TARR Kft. MINI, ALAP és EXTRA csomagjában digitális módon elosztott csatornákat így külön eszköz nélkül tudja vételezni, ugyanis ezek a csatornák nincsenek kódolással ellátva.
 
CI modul fogadására alkalmas: A CI modul - TV készülékbe helyezhető kártya fogadó egység, melybe a kódolt digitális - azaz a tematikus digitális kiscsomagokban lévő - csatornák vételre jogosító kártya illeszthető. Ez szintén csak a TV típusa alapján dönthető el, hogy erre alkalmas-e a készülék vagy sem, és akkor van jelentősége, ha digitális tematikus kiscsomagot is szeretene előfizetni.
 
Beltéri egység avagy set-top-boksz: Ez egy olyan eszköz, amit olyan TV készülék mellé érdemes kihelyezni, ami nem DVB-C képes, - hiszen ez egy plusz egység, amit a TV közelében kell tenni, és minimális ugyan, de áram szükséglete is van. Ez az eszköz 2 legyet üthet egy csapásra, mert
kártya nélküli változata (FREE BOX) A MINI, ALAP és EXTRA csatornákban digitálisan elosztott csatornák vételére alkalmas, azonban
kártyás változatába kártya is helyezhető, mely a kódolt digitális - azaz a tematikus digitális kiscsomagokban lévő - csatornák vételéhez szükséges. A kártyás változat csak digitális kiscsomag előfizetése esetén kerül kihelyezésre és minden esetben vissza kell szolgáltatni az előfizetés megszűnését követően.
 
 
Hogy járhat a legjobban a 2017. április 1-jén életbe lépő akciókkal?
Ez több mindentől függ:
Amennyiben már egy ideje új TV vásárláson gondolkodik, vegyen részt TV vásárlást támogató akciónkban, melyet legyen bármely tévé csomag Előfizetője is, most havidíj kedvezménnyel segítünk.
  • MINI tévé csomag esetén egyszeri bruttó 5 000Ft
  • ALAP tévé csomag esetén egyszeri bruttó 10 000Ft
  • EXTRA tévé csomag esetén egyszeri bruttó 15 000Ft jóváírást adunk havi számlájából.
 
Amennyiben TV készüléke nem DVB-C képes, vagy CI modult szeretne csatlakoztatni TV készülékéhez + csatornák eléréséhez, az erre vonatkozó feltételekről a www.tarr.hu/aktualis_akciok oldalon tájékozódhat.
 
A fenti tájékoztatás nem teljes körű.


Csatorna ajánló

Összes csatorna: