AKCIÓ

Vásároljon most ÚJ TV-t!

Vásároljon most ÚJ TV-t!

Vásároljon ÚJ TV készüléket és mi havidíj jóváírást adunk hozzá!Az akció 2017.04.01-től visszavonásig, valamint a készlet erejéig érvényes!


 

 
A TARR Kft. digitális kábeltelevízió szolgáltatással ellátott területein TARR TV szolgáltatással rendelkező Előfizetőink a digitálisan elosztott csatornák vételezéséhez különböző módokon juthatnak ehhez szükséges eszközökhöz.
 
 
 
 
Melyik eszköz mire jó? 
 
 
DVB-C képes TV készülék: Nem az a lényeg, hogy lapos TV vagy sem, még a TV kora sem biztos, hogy jó iránymutató. DVB-C képes az a TV készülék, melynek leírásában az szerepel, hogy DVB-C képes, így sajnos ha nem biztos benne, hogy ilyennel rendelkezik, akkor csak a típus, vagy leírás alapján lehet erről meggyőződni. A DVB-C képes TV készülék azért jó, mert a TARR Kft. MINI, ALAP és EXTRA csomagjában digitális módon elosztott csatornákat így külön eszköz nélkül tudja vételezni, ugyanis ezek a csatornák nincsenek kódolással ellátva.
 
CI modul fogadására alkalmas: A CI modul - TV készülékbe helyezhető kártya fogadó egység, melybe a kódolt digitális - azaz a tematikus digitális kiscsomagokban lévő - csatornák vételre jogosító kártya illeszthető. Ez szintén csak a TV típusa alapján dönthető el, hogy erre alkalmas-e a készülék vagy sem, és akkor van jelentősége, ha digitális tematikus kiscsomagot is szeretene előfizetni.
 
Beltéri egység avagy SET-top-box: Ez egy olyan eszköz, amit olyan TV készülék mellé érdemes kihelyezni, ami nem DVB-C képes, - hiszen ez egy plusz egység, amit a TV közelében kell tenni, és minimális ugyan, de áram szükséglete is van. Ez az eszköz 2 legyet üthet egy csapásra, mert
kártya nélküli változata (FREE BOX) A MINI, ALAP és EXTRA csatornákban digitálisan elosztott csatornák vételére alkalmas, azonban
kártyás változatába kártya is helyezhető, mely a kódolt digitális - azaz a tematikus digitális kiscsomagokban lévő - csatornák vételéhez szükséges. A kártyás változat csak digitális kiscsomag előfizetése esetén kerül kihelyezésre és minden esetben vissza kell szolgáltatni az előfizetés megszűnését követően.
 
 
Hogy járhat a legjobban a 2017. április 1-jén életbe lépő akciókkal?
Ez több mindentől függ:
Amennyiben már egy ideje új TV vásárláson gondolkodik, vegyen részt TV vásárlást támogató akciónkban, melyet legyen bármely tévé csomag Előfizetője is, most havidíj kedvezménnyel segítünk.
  • MINI tévé csomag esetén egyszeri bruttó 5 000Ft
  • ALAP tévé csomag esetén egyszeri bruttó 10 000Ft
  • EXTRA tévé csomag esetén egyszeri bruttó 15 000Ft jóváírást adunk havi számlájából.
 
Amennyiben TV készüléke nem DVB-C képes, ez esetben akár díjmentes set-top-boxot is kérhet, melynek feltételei már az EXTRA tévé csomaggal rendelkezőkre is kiterjednek. 
 
CI modul igénylésére vonatkozó feltételeink is változtak, mely érintheti azokat az Előfizetőket is, akik digitális kiscsomagot kártyás set-top-box-szal vesznek igénybe, ugyanis a CI modul most 1FT-os egyszeri díjjal is kérhető.
 
Fontos változás, hogy a FREE set-top-boxok kihelyezése csak a készlet erejéig érvényes és nem az igénylés sorrendjében történik.
 
A fenti tájékoztatás nem teljes körű.


Csatorna ajánló

Összes csatorna: